Interessante en nuttige links naar websites

Internet bevat veel interessante en nuttige informatie, ook over voeten en voetverzorging! Hieronder vindt u een overzicht van een aantal handige en interessante links. Even klikken op de link is genoeg!

Vergoeding pedicure behandeling

Kijk op deze duidelijke website of u voor een vergoeding in aanmerking komt.

Gecontracteerde voetzorg

De voetzorg voor diabetespatienten met zorgprofiel 2 en hoger verloopt via een contract. Dit contract heb ik afgesloten met Voetsula. Voetsula heeft praktijken in Weesp, Hilversum, Bussum, Baarn en Eemnes.

Podologische zolen

Niet alle voetproblemen kan ik voor u oplossen. Het kan nodig zijn om hier door een andere discipline naar te laten kijken. Ik kan u Podologie Aerts in Breukelen aanbevelen. Het voordeel van een bezoek aan Podologie Aerts is dat er ook een schoenenwinkel aan verbonden is zodat u gelijk advies krijgt over de juiste schoen bij uw voet.

Schimmelnagels / Kalknagels

Schimmelnagels, in de volksmond vaak kalknagels genoemd, komen zeer vaak voor. Via onderstaande link komt u op een site met veel informatie.

Hielpijncentrum

Pijn aan de hielen komt regelmatig voor. Bij het hielpijncentrum weten ze hier alles van en kunnen de juiste behandeling geven.

Diabetes

Meer weten over Diabetes? Alles hierover vindt u op de website van het diabetesfonds.

Reuma

Alle informatie over Reuma vindt u op de site van het reumafonds

ProVoet

ProVoet is de brancheorganisatie van de pedicures in Nederland